Video Sources 724 Views

  • Admirimi

Ask 101: Dashuria 101: 1x2

Admirimi

Me ndihmën e Işıkut, grupi i organizon një takim Burcus dhe Kemalit në një koncert roku. Pas kësaj, Kemali ofrohet ta shoqërojë Burcunë në shtëpi.

Ask 101: 1×2
Apr. 24, 2020