Video Sources 450 Views

  • Episodi 7

Ask 101: Dashuria 101: 1x7

Kthesa

Tuncay ndan lajme të pakëndshme me Burcun. Pas një incidenti në laboratorin e shkollës, Necdet dhe miqtë e tij përballen me mundësinë për përjashtim nga shkolla.

Ask 101: 1×7
Apr. 24, 2020