Video Sources 1233 Views

  • Episodi 8

Ask 101: Dashuria 101: 1x8

Një moment i veçantë

StreamSB - Video Platform For You

Mësuesit i ofrojnë grupit një shans të fundit, në këmbim ata duhet të kërkojnë falje përpara shkollës, diçka poshtëruese. Kemal dhe Burcu mësojnë të vërtetën.

Ask 101: 1×8
Apr. 24, 2020

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website