Video Sources 328 Views

  • Episodi 2

Messiah: Profeti: 1x2

Dridhje

Shtohen tensionet në Izrael ndërkohë që oficerja e CIAs, Eva, kërkon përgjigje dhe një filmim dramatik i al-Masihit përhapet nw vend. Në Teksas, një pastor i dëshpëruar planifikon diçka.

Messiah: 1×2
Jan. 01, 2020