Video Sources 285 Views

  • Episodi 3

Messiah: Profeti: 1x3

Gishti i Zotit

Duke u shfaqur në mënyrë të pashpjegueshme gjatë një tornadoje në Teksas, al-Masih bën të mundur që pastori Felix të përkrahë një qëllim të ri. Por Eva dhe FBIja e gjejnë sërish atë.

Messiah: 1×3
Jan. 01, 2020