Video Sources 4095 Views

  • Pjesa 1
  • Pjesa 2
  • Pjesa 3
  • Pjesa 4

Sefirin Kızı- Vajza e ambasadorit: 1x1

Episode 1

Sancar, djali i një punëtori të dobët, ndërsa ende një fëmijë i vogël bie në dashuri me Nare, vajzën e një Ambasadori që erdhi në Bodrum për pushime. Këta dy fëmijë të kundërt e duan shumë njëri-tjetrin dhe luftojnë për dashurinë e tyre me vite. Përfundimisht vajza vrapon te djali, por natën e ribashkimit të tyre Nare papritmas zhduket. Askush nuk e sheh më përsëri. Disa thonë se ajo ra në det dhe vdiq, të tjerë thanë se vajza e Ambasadorit u arratis në Evropë. Një burrë shkruan një këngë për ta, ai thotë se vajza e Ambasadorit u shndërrua në zog dhe u largua larg. …

Sefirin Kızı: Vajza e ambasadorit 1×1
Dec. 16, 2019