Sefirin Kızı- Vajza e ambasadorit: 1x10

Episode 10

StreamSB - Video Platform For You

Sancar hyn në një shteg ku mund ta gjejë vetë të vërtetën. Ai është i lodhur duke qenë lojtar i lojës. Ai do të hedhë kravatë në sytë e tij. Ai nuk është gati për atë që do të shohë, por nuk ka asnjë rrugëdalje. Nare, nga ana tjetër, po përpiqet të mbrojë Sancar, të cilit ajo bërtiti faktet vite më parë, nga të njëjtat fakte. Babai i saj, Güven, është gati të bëjë një marrëveshje me Sancar për një shumë të madhe parash për të treguar vendin e Akinit. Ilaçi i vetëm i Nare është që Gediz të marrë pjesë në këtë ankand të organizuar nga babai i saj për Akin. Gediz rishpërndan kartat dhe sjell një frymë të re për …

Sefirin Kizi: 1×10
Feb. 24, 2020

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website