Sefirin Kızı- Vajza e ambasadorit: 1x11

Episode 11

StreamSB - Video Platform For You

Përkundër tërë luftës së Nare, Sancar është një hap larg nga e vërteta. Ai është ballë për ballë me Isabel në spitalin mendor, ku Nare qëndroi me fëmijën e saj tetë vjet më parë në Zvicër. Shtë Sancar ai që bën pyetje Isabel, por do të ishte Gediz të gjente përgjigjet. Nare më në fund i beson mjaftueshëm Gedizit për t’i ndarë të gjitha sekretet e saj dhe t’i tregojë për ditët e saj në spitalin mendor. Isabel i thotë Sancar një përrallë të re, ajo i tregon atij për Othello të Shekspirit. Sancar është shumë i shokuar kur mëson se Othello vrau gruan e tij me helmin e dyshimeve. Për më tepër, …

Sefirin Kizi: 1×11
Mar. 02, 2020

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website