Sefirin Kızı- Vajza e ambasadorit: 1x12

Episode 12

StreamSB - Video Platform For You

Sancar dhe Akin janë në të njëjtën rrugë duke ecur drejt njëri-tjetrit. Nga ana tjetër, Nare dhe Gediz po bëjnë gjithçka që munden, në mënyrë që t’i shmangin ato në shtigjet e kalimit. Akin, i cili nuk ka kufi në përdorimin e dobësive të njerëzve, pretendon se është i çalë dhe e tërheq Zehra në kurthin e tij hap pas hapi. Zemërimi i Zehra për gjetjen e një partneri të fatit, dëmton më shumë Kavrukun. Ndërsa Akin vendos një kurth për Zehra, gjithashtu është vendosur një kurth për të. Güven dhe Kerem formojnë një aleancë për t’i shitur rrobave të pista të ofertuesit më të lartë Akin. Nëse Nare dhe Gediz fitojnë në ankand, Akin do të përfundojë në burg, …

Sefirin Kizi: 1×12
Mar. 09, 2020

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website