Sefirin Kızı- Vajza e ambasadorit: 1x13

Episode 13

StreamSB - Video Platform For You

Kur Sancar thotë se “Nare” është si Nare fillon të marrë frymë përsëri pas vitesh, por ajo dëgjon zërin e mëshirës dhe jo drejtësinë. Sancar, e cila e dëboi vite më parë, tani po vuan me keqardhjen e dhimbjes ndërsa i vendos kokën në gjoks. Dy shpirtra qajnë së bashku dhe rrjedhin gjak bashkë. Por as Nare nuk mund të falë Sancar, as vetë Sancar Efe. Sancar thyen lapsin e Akinit dhe të vetë në gjykatën e ndërgjegjes. Ai fillon të kërkojë Akin me fuqinë e tij të plotë. Akin, nga ana tjetër, vuan torturat më të mëdha në duart e Müge. Menekse hedh një hije të madhe kundër …

Sefirin Kizi: 1×13
Sefirin Kizi: 1×13
Sefirin Kizi: 1×13
Mar. 16, 2020

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website