Sefirin Kızı- Vajza e ambasadorit: 1x14

Episode 14

StreamSB - Video Platform For You

Fillon një betejë e ashpër midis Sancar dhe Nare. Sancar është betuar të marrë hak, ndërsa Nare zotohet të mos marrë hak ndaj Sancar. Nare ndalon së luani butë dhe sulmon Sancar me pushkën e tij. Melek nuk do të jetë një vajzë pa baba si nëna e saj. Everydo mënyrë për ta bërë Sancar jo vrasës është e lejueshme. Për këtë, ajo madje rrezikon të qëndrojë në rezidencë. Sancar, nga ana tjetër, i përgjigjet luftës së Nare me të njëjtin përcaktim. Rrugës deri në fund, ai fillon të mbyllë të gjitha llogaritë e tij. Qëllimi i tij i vetëm është të garantojë të gjithë në mungesë të tij. Para së gjithash, Nare me të …

Sefirin Kizi: 1×14
Sefirin Kizi: 1×14
Sefirin Kizi: 1×14
Sefirin Kizi: 1×14
Mar. 23, 2020

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website