Sefirin Kızı- Vajza e ambasadorit: 1x15

Episode 15

StreamSB - Video Platform For You

Gediz dekurajon Sancarin për të qenë një vrasës, por kësaj radhe ai mposhtet nga zemërimi i tij ndaj Akinit. Barra që ai gjithmonë i hedh jashtë dhe ai është në prag të të qenit një vrasës. Sancar e kupton që testi i tij më i madh është të jap jetë, jo të marrësh jetë. Ai mëson se Menekse është shtatzënë dhe është shkatërruar. Menekse kthehet në rezidencë dhe shemb si një makth mbi njerëzit në rezidencë, duke përdorur rrezikun e abortit. Por Gülsey gjithashtu ka plane nate për të. Kur Nare merr lajmin për shtatzëninë e Menekse nga Sancar, ajo përjeton një …

Sefirin Kizi: 1×15
Sefirin Kizi: 1×15
Sefirin Kizi: 1×15
Mar. 30, 2020

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website