Video Sources 5486 Views

  • Pjesa 1
  • Pjesa 2
  • Pjesa 3
  • Pjesa 4
  • Pjesa 5
  • i plote

Sefirin Kızı- Vajza e ambasadorit: 1x16

Episode 16

StreamSB - Video Platform For You

Nare vendos të marrë kujdestarinë e vajzës së saj Melek dhe të largohet nga vendi. Në këtë vend ku Sancar po përgatitet të bëhet baba, nuk ka më vend as për Nare as për Melek. Ajo i ofron Elvanit një jetë të re larg burrave të Efeoglu; “Ejani me ne, le të ndërtojmë një botë të re prej nesh tre”. Gediz e sheh këtë si një arratisje të re, jo një jetë të re dhe është shumë e zemëruar. ËShtë hera e parë që ai nuk do të qëndrojë përkrah Nare. Ai madje mundohet ta tradhtojë. Sancar, i cili përpiqet të merret me pendimin e gruas për të cilën është e apasionuar pas mos kujtimit të emrit të tij, është i çmendur kur …

Sefirin Kizi: 1×16
Sefirin Kizi: 1×16
Sefirin Kizi: 1×16
Jun. 15, 2020

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website