Video Sources 6168 Views

  • Pjesa 1
  • Pjesa 2
  • Pjesa 3
  • Pjesa 4
  • I Plote

Sefirin Kızı- Vajza e ambasadorit: 1x17

Episodi 17

Nare dhe Sancar, të cilët nuk mund të jenë as gënjeshtra dhe epikë, tani janë nënë dhe baba që shqetësohen për fëmijën e tyre. Kavruk, i cili pati një aksident dhe pësoi një dëmtim të rëndë të trurit, është gjetur, por Melek është zhdukur. Nare dhe Sancar përpiqen të gjejnë vajzën e tyre duke lënë mënjanë të gjitha luftimet e tyre. Caseështja e kujdestarisë u shty kur Melek u zhduk. Ata do ta gjejnë së pari vajzën e tyre dhe më pas do të shkojnë në luftë për të. Gediz ndihet plotësisht i huaj në këtë foto. Ata nuk e treguan për as çështjen e kujdestarisë dhe as për zhdukjen e Melekës. Sidoqoftë, një surprizë e ardhur në derë mbart Gedizin në mes të gjithë këtyre ngjarjeve. Ndërsa Nare po kërkonte fëmijën e saj, Akin kishte plane të tjera për të dhe këtë herë gjeti një partner shumë të fortë, Kahraman. Ai i kërkon Kahraman të rrëmbejë Nare duke përdorur Melek. Sidoqoftë, Kahraman ka metodat e tij dhe rruga e tij çon së pari në lumturi të madhe, dhe pastaj Sancar përballet me vdekjen në fund të një deti.

Sefirin Kizi: 1×17
Jun. 22, 2020