Video Sources 2510 Views

  • Pjesa 1
  • Pjesa 2
  • Pjesa 3
  • Pjesa 4

Sefirin Kızı- Vajza e ambasadorit: 1x2

Episode 2

Nare, e cila u ngjit lart në skaj të shkëmbit për vajzën e saj, zbret përsëri nga ajo shkëmb përsëri për vajzën e saj. Kur zbret ajo largohet nga deti, i cili ishte një simbol i një unaze fejese dhe rripi i kuq që fshihej prej vitesh në këmbët e Sancar. Nare ka mbaruar si me tregimin epik ashtu edhe me Sancar. Nare, e cila zbulon se burri të cilin edhe pse e vrau është i gjallë dhe nuk do të shkojë në burg, tani ka një qëllim. Ajo do të marrë vajzën e saj përsëri nga Sancar dhe do ta bëjë këtë tokë, që është si ferri për vajzën e Ambasadorit dhe djalin e punëtorit, për të …

Sefirin Kızı: 1×2
Dec. 23, 2019