Video Sources 2239 Views

  • Pjesa 1
  • Pjesa 2
  • Pjesa 3
  • Pjesa 4

Sefirin Kızı- Vajza e ambasadorit: 1x3

Episode 3

Kur Ambasadori rrëmben Melekun, Sancar dhe Nare ndjekin vajzën e tyre në Podgorica, Mali i Zi. Kur e gjejnë veten në një botë tjetër, ata i lënë të gjithë pas, të deklarojnë një armëpushim për vajzën e tyre dhe të vjedhin një ditë e një natë nga fati i tyre. Ndonjëherë ky udhëtim është një ëndërr që ata janë bashkë, dhe ndonjëherë udhëtimi është një makth, ku ata kërkojnë vajzën e tyre. Nga njëra anë janë kujtimet nga të cilat nuk mund të shpëtojnë, nga ana tjetër janë disa realitete që dolën, por më e rëndësishmja është aventura që secila prej tyre po lufton nga …

Sefirin Kızı: 1×3
Dec. 30, 2019