Video Sources 1147 Views

  • I PLOTE
  • Pjesa 1
  • Pjesa 2
  • English

Sefirin Kızı- Vajza e ambasadorit: 1x31

Episodi 31

Gediz, i cili po përpiqet të gjejë trupin e Akin dhe të burgosë Sancar për muaj me radhë, ka dy pengesa për të kapërcyer: Sahra dhe Kahraman. Duke parë që hendeku midis tij dhe Nare po zgjerohet, Sancar përgatit një surprizë për Nare. Të dy dalin në një darkë së bashku për herë të parë në jetën e tyre dhe përpiqen të merren vesh. A do ta lënë Sancar dhe Nare atë darkë të lumtur? A është Nare vërtet e lumtur një ditë para dasmës së tyre apo po luan lojën e lumturisë siç bën gjithmonë?

Gediz, who has been trying to find Akin’s body and have Sancar imprisoned for months, has two obstacles to overcome: Sahra and Kahraman. Seeing that the gap between him and Nare is widening, Sancar prepares a surprise for Nare. The two go out to a dinner together for the first time in their lives and try to get along. Will Sancar and Nare leave that dinner happy? Is Nare really happy a day before their wedding or is she playing the happiness game as she always does?

Sefirin Kizi: 1×31
Dec. 07, 2020