Video Sources 1497 Views

  • i Plote

Sefirin Kızı- Vajza e ambasadorit: 1x35

Episodi 35

Çfarëdo që të ndodhë, Sancar zgjedh të qëndrojë në vend se të largohet dhe nuk lejon askënd të pafajshëm të paguajë çmimin. Nga ana tjetër, Nare është e vendosur të bëjë gjithçka që ka në dorë për ta nxjerrë Sancar nga ajo. Nare, i cili e kupton se kush e tërhoqi litarin e Sancar, tërhiqet në dëshpërim të madh. Për më tepër, me zbulimin e trupit të Akin, çështja e trashëgimisë bëhet përsëri telashe dhe Nare përballet me babanë e saj. Lojërat e krijuara nga Güven nuk do të jenë aq shumë. Përkeqësimi i shëndetit të Halise Efe me krizën e Konak shqetëson të gjithë familjen Efeoglu. Dhe çfarë ndodh me …

 

Whatever happens, Sancar chooses to stay rather than run away and does not allow anyone innocent to pay the price. Nare, on the other hand, is determined to do everything in her power to get Sancar out of it. Nare, who realizes who pulled Sancar’s rope, is dragged into great despair. Moreover, with the discovery of Akin’s body, the issue of inheritance becomes trouble again and Nare confronts her father. The games established by Güven will not be that much. Halise Efe’s deteriorating health with the Konak crisis worries the entire Efeoglu family. And what happens to …

Sefirin Kizi: 1×35
Jan. 11, 2021