Video Sources 2815 Views

  • Pjesa 1
  • Pjesa 2
  • Pjesa 3
  • Pjesa 4

Sefirin Kızı- Vajza e ambasadorit: 1x4

Episode 4

StreamSB - Video Platform For You

Kur Nare mëson se Sancar u kthye në shtëpi me Menekse, ajo fshin provën e martesës së tyre të gdhendur në pemën e ullirit, duke fshirë çdo shenjë të dashurisë epike. Nga kjo pikë përpara nuk ka më Nare të Sancar-it, ka thjesht Nare të thjeshtë dhe të thjeshtë. Tani e tutje Nare do të jetë nënë e së bijës, ajo do të refuzojë çdo ndërveprim apo lidhje me Sancar përveç vajzës së tyre të ndërsjellë. Me kusht që të jetojë një gënjeshtër epike, ajo do të krijojë një jetë përrallë për vajzën e saj. Por Nare ka një pengesë të madhe para saj. Ajo duhet të punojë, ajo duhet të gjejë një …

Sefirin Kızı: 1×4
Jan. 13, 2020

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website