Video Sources 3774 Views

  • Pjesa 1
  • Pjesa 2
  • Pjesa 3
  • Pjesa 4

Sefirin Kızı- Vajza e ambasadorit: 1x5

Episode 5

StreamSB - Video Platform For You

Pasi Sancar shqipton fjalët “jo për vdekjen tënde, jo për timen” kjo tani do të thotë që Gedizi ka vdekur për Sancar dhe përveç që e varros vajzën e ambasadorit në pjesën e thellë të errët të zemrës së tij, ai tani e ka vendosur këtu edhe Gedizin. Njeriu i tij më i mirë, partneri i tij në fat, partneri i tij në krim Sancar Efe nuk është më, dhe Gediz nuk mund ta bartë këtë barrë. Prishja e Gedizit dhe Sancarit nuk ka efekt vetëm të dy burrat. Kjo gjithashtu do të thotë se partneriteti i krijuar shumë vite më parë me të dy duke bërë gjithçka dorë për dore gjithashtu ka mbaruar. Përveç “Yörük Toyu” që ishte …

Sefirin Kızı: 1×5
Jan. 20, 2020

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website