Video Sources 4743 Views

  • Pjesa 1
  • Pjesa 2
  • Pjesa 3
  • Pjesa 4
  • Pjesa 5

Sefirin Kızı- Vajza e ambasadorit: 1x6

Episode 6

StreamSB - Video Platform For You

Sancar thotë se “Partneriteti vazhdon, miqësia ka mbaruar”, por fati qesh me këtë vendim ndarjeje. Nëse shikojmë fatin, të dy miqtë do të kalojnë vite për krah në të njëjtën qelizë burgu. Për shkak të lojës së Ambasadorit, dy miqtë më të mirë nuk mund të bënin rrugë, por ekziston një gjë e fundit që duhet të bëjnë partnerin përpara se të shkonin në burg dhe po i gjen ata që sulmuan Nare. Derisa të gjejnë personat përgjegjës ata nuk mendojnë as për familjen dhe as për vitet që do të kalojnë në burg. Kur të gjitha pasuritë e Sancar dhe Gediz konfiskohen, familja Efeoglu …

Sefirin Kizi: 1×6
Jan. 27, 2020

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website