Sefirin Kızı- Vajza e ambasadorit: 1x7

Episode 7

Ndërsa dy miqtë më të mirë shkojnë në burg, mendja e tyre është te Nare. Necdet është akoma në gjendje të lirë dhe Nare është ende në rrezik ndërsa ata janë pas hekurave me duar të lidhura, dhe e vetmja gjë që ata janë në gjendje të bëjnë është të marrin zhgënjimin e tyre nga njëri-tjetri duke dëmtuar njëri-tjetrin në proces. Sancar bën gjithçka që duhet të bëjë dhe garanton që Necdet është kapur dhe më pas dënohet të jetë në të njëjtën qeli. Kur mëson se ishte nëna e tij që punësoi Necdet e tërë bota e tij prishet. Ai është qëlluar me thikë në shpinë edhe një herë. Ndërsa këta dy miqtë më të mirë fillojnë të …

Sefirin Kizi: 1×7
Feb. 03, 2020