Video Sources 3998 Views

  • I PLOTE
  • Pjesa 1
  • Pjesa 2
  • Pjesa 3
  • Pjesa 4
  • italiano
  • English

Sefirin Kızı- Vajza e ambasadorit: 1x18

Episodi 18

StreamSB - Video Platform For You

Pavarësisht dhimbjes nga plaga e tij, Sancar shkon pas Nare. Nga ana tjetër, Nare u lut që Sancar të mos vdiste në kabinën ku ishte burgosur nga Akin. Për shkak të një loje të organizuar nga Kahraman, Gediz beson se Sancar dhe Nare kaluan një ditë vetëm, dhe ai është shumë i mërzitur. Sidoqoftë, Elvan e kupton që Nare i ka ndodhur diçka, falë vëmendjes së saj. Kur Gediz merr vesh për këtë, ai shkon për të gjetur Nare, por ka një të dyshuar të befasishëm – Yahya. Ndërsa Gediz po përpiqet ta bëjë Yahya të flasë, Sancar arrin të arrijë Nare dhe të hyjë në anije ku Akin dhe shumë …

Despite the pain from his wound, Sancar goes after Nare. Nare, on the other hand, prayed that Sancar would not die in the cabin where she was imprisoned by Akin. Because of a game organized by Kahraman, Gediz believes that Sancar and Nare spent a day alone, and he is very bored. However, Elvan realizes that something has happened to Nare, thanks to her attention. When Gediz finds out about this, he goes to find Nare, but there is a surprise suspect – Yahya. While Gediz is trying to get Yahya to talk, Sancar manages to reach Nare and enter the boat where Akin and many …

Sefirin Kizi: 1X18
Sep. 07, 2020

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website