Video Sources 1836 Views

  • Pjesa 1
  • Pjesa 2
  • Italian
  • English

Sefirin Kızı- Vajza e ambasadorit: 1x20

Episodi 20

StreamSB - Video Platform For You

Kur Sancar mëson se Gediz e largoi Nare nga pallati, ai çmendet. Ai i kërkon të dy kudo, por nuk i gjen dot. Për më tepër, përgjigja e Nare ndaj rrëfimit të dashurisë së Gediz është diçka që askush nuk e priste. Aleanca Menekse-Akin fillon me një plan mizor. Ata vendosin të përdorin Melek në mënyrë që të shkojnë në Nare. Sancar dhe Yahya vazhdojnë planet e tyre për të zbuluar lojën që luan Kahraman. Por Kahraman është i vetëdijshëm për gjithçka që ndodh në rezidencë.

When Sancar learns that Gediz took Nare away from the mansion, he goes mad. He searches for the two everywhere but cannot find them. Moreover, Nare’s response to Gediz’s confession of love is something that no one expected. The Menekse-Akin alliance begins with a cruel plan. They decide to use Melek in order to get to Nare. Sancar and Yahya continue their plans to reveal the game that Kahraman plays. But Kahraman is aware of everything that happens in the mansion.

Sefirin Kizi: 1X20
Sep. 21, 2020
Comments are closed.