Video Sources 2053 Views

  • Pjesa 1
  • Pjesa 2
  • ITALIAN
  • ENGLISH

Sefirin Kızı- Vajza e ambasadorit: 1x21

Episodi 21

StreamSB - Video Platform For You

Nare ndihet përgjegjës për fundin e miqësisë shekullore midis familjeve Efeoglu dhe Isikli. Kështu që ajo kundërshton kartat që Gediz ka marrë dhe vendos të merret me kartat e saj si një vajzë bixhozxhiu. Ky plan vë një gur në rrugën e Gediz, i cili vendosi të marrë përsëri të gjitha aksionet që ndau me Sancar, madje edhe rezidencën. Kjo e bën Sancar të marrë një vendim të habitshëm që askush nuk e pret. Menekse përpiqet të fshehë abortin e saj nga Sancar dhe njerëzit në rezidencë, duke ditur që ajo do të dëbohet nga pallati në momentin që ata mësojnë për të. Elvan mëson …

Nare feels responsible for the end of the century-old friendship between the Efeoglu and Isikli families. So she opposes the cards Gediz has dealt with and decides to deal with her own cards as a gambler girl. This plan puts a stone in Gediz’s path, who decided to take back all the shares he shared with Sancar, even the mansion. This makes Sancar take a surprising decision that no one expects. Menekse tries to hide her miscarriage from Sancar and the people in the mansion, knowing that she will be kicked out of the mansion the moment they learn about it. Elvan learns …

Sefirin Kizi: 1X21
Sep. 28, 2020
Comments are closed.