Video Sources 48737 Views

  • Pjesa 1
  • Pjesa 2
  • Pjesa 3
  • Pjesa 4
  • I Plote
  • English subtitles

Sen Çal Kapımı: Bjeri Derës.: 1x1

Episodi 1

Eda Yildiz fitoi një bursë për të studiuar vitin e fundit jashtë vendit ndërsa ishte e para në departamentin në universitet, por kur bursa e saj ndalet në minutën e fundit, jeta e Edës është kthyer përmbys, ajo është dëbuar nga universiteti dhe mbetet një i diplomuar në shkollë të mesme. Për muaj të tërë, ajo përpiqet pa sukses të arrijë Serkan Bolat, i cili ndërpreu bursën e saj. Ajo fillon të punojë në dyqanin e luleve të tezes së saj. Një ditë, kur ajo zbulon se ku do të jetë Serkan Bolat, ajo e përballon atë ballë për ballë. Ata duhet të kalojnë një ditë të prangosur me njëri-tjetrin. Impulsiviteti i Edës, …

Sen Çal Kapımı: 1×1
Jul. 08, 2020