Video Sources 12493 Views

  • Pjesa 1
  • Pjesa 2
  • Pjesa 3
  • Pjesa 4
  • ITALIAN
  • ENGLISH

Sen Çal Kapımı: Bjeri Derës.: 1x12

Episodi 12

StreamSB - Video Platform For You

Serkan më në fund rrëfeu dashurinë e tij. Tani është radha e Edës. Por pasi të gjithë ata kanë kaluar, nuk do të jetë e lehtë të marrësh rrëfimin e Edës. Serkan po pret me durim për të dëgjuar që Eda është e dashuruar. Ekziston gjithashtu çështja e fshehjes nga familjet e tyre se ata janë së bashku. Eda nuk mund t’i thotë tezës së saj, e cila ka mësuar në lidhje me kontratën e fejesës, se ajo po del me Serkan. Me këmbënguljen e Edës, Serkan gjithashtu pranon të mos i tregojë askujt. Serkan dhe Eda do të kalojnë nëpër shumë aventura duke e mbajtur të fshehtë lidhjen e tyre.

Serkan finally confessed his love. Now is Eda’s turn. But after all they have been through, it will not be easy to get Eda’s confession. Serkan is waiting patiently to hear that Eda is in love. There is also the issue of hiding from their families that they are together. Eda cannot tell her aunt, who has learned about the engagement contract, that she is dating Serkan. With Eda’s insistence, Serkan also agrees not to tell anyone. Serkan and Eda will go through many adventures while keeping their relationship secret.

Sen Çal Kapımı: 1×12
Sep. 23, 2020
Comments are closed.