Video Sources 43673 Views

  • Pjesa 1
  • Pjesa 2
  • Pjesa 3
  • Pjesa 4
  • I plote
  • English subtitles

Sen Çal Kapımı: Bjeri Derës.: 1x2

EPISODI 2

Ndërsa Serkan Bolat mbajti një konferencë për shtyp në lidhje me një investim të rëndësishëm ndërkombëtar, takimi u prish kur Eda ngeci në buzët e tij. Tani, Serkan ka një prestigj për të shpëtuar dhe Eda duhet të rregullojë gabimin që bëri. Zgjidhja është e thjeshtë: ata do të bëjnë sikur do të angazhohen për 2 muaj. Prestigji i Serkan do të ruhet dhe pagesa e klasës përfundimtare të universitetit Eda do të bëhet si kthim. Ekziston vetëm një problem, për të bindur familjen dhe miqtë që ata janë të dashuruar me njëri-tjetrin në shikim të parë.

Sen Çal Kapımı: 1×2
Jul. 15, 2020