Video Sources 36050 Views

  • PJESA 1
  • PJESA 2
  • PJESA 3
  • PJESA 4
  • I PLOTE
  • ENGLISH

Sen Çal Kapımı: Bjeri Derës.: 1x3

Episodi 3

Serkan Bolat dhe Eda Yildiz janë fejuar. Ky lajm natyrisht bie në shoqëri si një bombë; të gjithë janë pas Edës, çfarë lloj personi është, çfarë bën ajo për të jetuar dhe ku është diplomuar. Eda ka mbetur vetëm në këtë botë të spikatur, të rreme. Mendimi i vetëm në mendjen e Serkanit është puna, sepse ai e di që Kaan Karadag varet nga diçka e poshtër ..

Sen Çal Kapımı: 1×3
Jul. 22, 2020