Video Sources 37233 Views

  • Pjesa 1
  • Pjesa 2
  • Pjesa 3
  • Pjesa 4
  • I Plote
  • ENGLISH
  • ITALIAN

Sen Çal Kapımı: Bjeri Derës.: 1x4

Episodi 4

Eda, e stresuar me gjithë lajmet e këqija që mori me radhë, ra përsëri në gjumë në krahët e Serkanit. Për më tepër, këtë herë ata kanë një problem serioz, Selin dhe Ferit dëshirojnë të vijnë për një vizitë në shtëpi. Sidoqoftë, nuk ka shtëpi ku ata janë duke jetuar së bashku. Ata duhet të bëjnë përgatitje, koha po mbaron, duhet të bëhet shumë, dhe gjithçka që mendon Serkan është punë, punë dhe punë përsëri. Miqtë e Eda janë të sigurt që Serkan është duke pasur një lidhje me Selin. Ata i kapën dorë për dore dhe sy për sy. Ndërsa përpiqet të përgatisë shtëpinë, Eda përpiqet t’i bindë ata që …

Sen Çal Kapımı: 1×4
Jul. 30, 2020