Video Sources 45420 Views

  • I Plote
  • ENGLISH
  • Pjesa 1
  • Pjesa 2
  • Pjesa 3
  • Pjesa 4

Sen Çal Kapımı: Bjeri Derës.: 1x5

Episodi 5

StreamSB - Video Platform For You

Një surprizë pret ekipin që shkon në Antalia për të nënshkruar një marrëveshje të rëndësishme. Të dy investitorët duhet të nënshkruajnë, por ata nuk duan të bëhen bashkë sepse janë gati të divorcohen. Varet nga Serkan dhe Eda për t’i bashkuar. Gjatë momenteve magjike që ata kalojnë së bashku në Antalia, Eda dhe Serkan afrohen më shumë se kurrë më parë. Ndërkohë, një krizë e re që do të krijojë Kaan Karadag do të jetë një provë për Edën. Rreziku që ajo merr për të shpëtuar Serkan do të bëjë që ajo të realizojë ndjenjat e saj për të. Serkan, nga ana tjetër, po tërheq gjithnjë e më shumë Eda.

A surprise awaits the team that goes to Antalya to sign an important agreement. Both investors need to sign, but they do not want to come together because they are about to divorce. It is up to Serkan and Eda to bring them together. During the magical moments they spend together in Antalya, Eda and Serkan get closer than ever before. Meanwhile, a new crisis to be created by Kaan Karadag will be a test for Eda. The risk she takes to save Serkan will cause her to realize her feelings for him. Serkan, on the other hand, is increasingly attracted to Eda.

Sen Çal Kapımı: 1×5
Aug. 05, 2020

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website