Video Sources 26736 Views

  • Pjesa 1
  • Pjesa 2
  • Pjesa 3
  • i Plote
  • English

Sen Çal Kapımı: Bjeri Derës.: 1x6

Episodi 6

StreamSB - Video Platform For You

Serkan shpëton Edën nga paparacët. Pavarësisht nga çmimi që do të marrë, biseda e tij me Selin dhe kontratën për të cilën ka punuar me muaj. Tani Eda mendon se marrëdhënia e tyre ka arritur në një nivel krejtësisht tjetër. Të nesërmen, Serkan Bolat zhduket, askush nuk e di se ku është. Me përjashtim të Selinit. Eda çmendet kur mëson për këtë. Selin është jashtëzakonisht i lumtur. Në mungesë të Serkan, Eda i ka premtuar një klienti të rëndësishëm që do të kryejë një detyrë të pamundur brenda një dite. Kur shfaqet Serkan, zhurma luftarake bëhet më e madhe në zyrë. Skuadra është e ndarë në dysh midis Eda dhe Serkan. Nga njëra anë, Eda përpiqet të zbulojë se ku u zhduk Serkan, nga ana tjetër, ajo përpiqet të plotësojë kërkesat e klientit. Tensioni mes Serkan dhe Eda do të përfundojë në një natë që zgjohen së bashku.

Serkan saves Eda from the paparazzi. Regardless of the award he will receive, his talk to Selin and the contract he has been working on for months. Eda now thinks that their relationship has got to a completely different level. The next day, Serkan Bolat disappears, nobody knows where he is. Except for Selin. Eda goes crazy when she finds out about this. Selin is extremely happy. In the absence of Serkan, Eda has promised an important customer that she will complete an impossible task in one day. When Serkan appears, the fighting noise gets bigger in the office. The team is divided into two between Eda and Serkan. On the one hand, Eda tries to find out where Serkan disappeared, on the other hand, she tries to finish the customer’s requirements.The tension between Serkan and Eda will end on a night they wake up together.

Sen Çal Kapımı: 1×6
Aug. 19, 2020

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website