Video Sources 24490 Views

  • I PLOTE
  • PJESA 1
  • PJESA 2
  • ENGLISH
  • I PLOTE

Sen Çal Kapımı: Bjeri Derës.: 1x7

Episodi 7

StreamSB - Video Platform For You

Serkan u hap për herë te Eda dhe ndau një sekret shumë të veçantë me të. Kur Eda kthehet në shtëpi e magjepsur nga momenti kur ata ndahen, Ayfer menjëherë vëren sytë e ndritshëm të Edës. Eda ka frikë të bjerë për Serkan. Por është kaq e vështirë të qëndrosh larg Serkan. Të nesërmen është ditëlindja e Serkanit. Dhe sigurisht që Serkan Bolat e urren që feston një ditëlindje. Për më tepër, sipas thashethemeve, ai po i kalonte ditëlindjet e tij me Selin.Ky vit do të jetë i njëjtë. Për më tepër, Eda duhet të përgatisë lule për Selin në emër të Serkan, si dhe të shkruajë shënimin …

Serkan opened up to Eda for the first time and shared a very special secret with her. When Eda returns home enchanted by the moment they share, Ayfer immediately notices Eda’s shining eyes. Eda is afraid of falling for Serkan. But it is so difficult to stay away from Serkan. The next day is Serkan’s birthday. And of course Serkan Bolat hates celebrating a birthday. Moreover, according to the rumor, he was spending his birthdays with Selin.This year will be the same. Moreover, Eda have to prepare flowers for Selin on behalf of Serkan, as well as writing the note …

Sen Çal Kapımı: 1×7
Aug. 26, 2020

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website