Video Sources 11545 Views

  • I PLOTE
  • PJESA 1
  • PJESA 2
  • PJESA 3
  • PJESA 4
  • ENGLISH
  • ITALIAN

Sen Çal Kapımı: Bjeri Derës.: 1x9

Episodi 9

StreamSB - Video Platform For You

Pasi provoi pafajësinë e saj, Eda zhduket. Serkan dëshiron t’i kërkojë falje Edës, por nuk do ta ketë të lehtë ta gjej. Pas përpjekjesh të gjata, ai më në fund e gjen, por Eda nuk dëshiron ta shohë dhe kësaj here Serkan i vë prangat. Serkan kërkon falje shumë herë për sjelljen e tij. Por pritja e Edës është shumë më e thjeshtë. Në fund të një nate të gjatë vetëm, ata të dy fillojnë të shohin njëri-tjetrin me sy shumë të ndryshëm për herë të parë. Por, pavarësisht se çfarë bëjnë, gjithçka do të ndryshojë kur të kuptojnë se kontrata ka mbaruar.

After proving her innocence, Eda disappears. Serkan wants to apologize to Eda, but it will not be easy to find her. After long efforts he finally finds her, but Eda does not want to see him, and this time Serkan puts handcuffs on her. Serkan apologizes many times for his behavior. But Eda’s expectation is much simpler. At the end of a long night alone, they both begin to see each other with very different eyes for the first time. But no matter what they do, everything will change when they realize that the contract has ended.

Sen Çal Kapımı: 1×9
Sep. 09, 2020
Comments are closed.