Video Sources 4409 Views

  • Pjesa 1
  • Pjesa 2
  • Pjesa 3
  • Pjesa 4

Babil- Zgjedhja: 1x1

Episode 1

StreamSB - Video Platform For You

Jeta e Irfan (Halit Ergenc), një profesor idealist i ekonomisë, është kthyer përmbys nga shkarkimi i tij i padrejtë dhe djali i tij 7-vjeçar Deniz (Beren Kasimogullari) sëmuret. Ndërsa dyert i mbyllen përballë fytyrës së tij një nga një, Irfan e gjen veten në një aventurë të errët, madje as që mund ta imagjinojë kur gruaja e tij Eda (Nur Fettahoglu) kërkon ndihmë nga miqtë e tij të fëmijërisë Egemen (Ozan Guven). Irfan do të përballet me shumë prova për të kapërcyer këtë aventurë.

Babil – Zgjedhja: 1×1
Jan. 17, 2020

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website