Video Sources 3400 Views

  • Pjesa 1
  • Pjesa 2
  • Pjesa 3
  • Pjesa 4

Babil- Zgjedhja: 1x2

Episode 2

Irfan tani është në provën më të vështirë të jetës së tij. Ai duhet të bëjë një veprim të rrezikshëm për të mbrojtur familjen e tij dhe përsëri përballet me Süleyman. Ajse duhet të marrë një vendim të rëndësishëm kur takohet Irfan në një moment të papritur. Ndërsa Sulejman po merret me Irfan nga njëra anë, plumbi i parë merret kundër betejës me Kudret dhe Ilay. Me mbarimin e kohës së Denizit, Irfan fillon lojën e rrezikshme me Egemen që do të ndryshojë jetën e të gjithëve që prek.

Babil – Zgjedhja: 1×2
Jan. 24, 2020