Video Sources 479 Views

  • PLAY

The Protector: 3×1: 3x1

Episode 1

Zeynep dhe Hakan garojnë me kohën për të gjetur Nisan, një kimist i cili është shpresa e tyre e vetme për një kurë. Kthehet një hije nga e kaluara.

The Protector: 3×1
Mar. 06, 2020