Video Sources 205 Views

  • PLAY

The Protector: 3×2: 3x2

Episode 2

Vezir, udhëheqësi misterioz i të pavdekshëmve, frenon ambiciet e Rüya dhe e tërheq Hakanin në një kurth duke përdorur Levent. Faysal merr një vendim hakmarrës.

The Protector: 3×2
Mar. 06, 2020