Video Sources 2034 Views

  • Pjesa 1
  • Pjesa 2
  • Pjesa 3
  • Pjesa 4

Zengin ve Yoksul: Pasuri dhe varferi: 1x1

Episode 1

StreamSB - Video Platform For You

Në të njëjtën lagje në Stamboll, dy shtëpi të ndryshme në dy botë të ndryshme. Beringiller, i cili po mundohej me jetesën e tyre rrëzë shpatit, dhe të afërmit e tyre të pasur janë Erdemliler. Aysel nuk dëshiron më të marrë para nga të afërmit e saj të pasur. Ajo nuk dëshiron të veshë të vjetrat e Aleyna. Aysel e gjen dashurinë e saj të madhe, Karan, në zemrën e këtij zjarri zemërthyer. Karan varrosi një të dashur dhe tani gërmon varrin e armikut të tij. Dy të rinj po ndërtojnë një komplot dashurie për hakmarrje. Aysel lufton midis ngrohtësisë së lidhjeve farefisnore dhe ftohtësisë së zemërimit, ndërsa Karan është midis dy të dashuruarve. Në një betejë ku të gjithë do të mposhten, a arrin dashuria në një fund të lumtur?

Zengin ve Yoksul: 1×1
Apr. 07, 2019

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website