Action

Nje e hene e pazakonte

Nje e hene e pazakonte

Bazuar ne nje histori te vertet shqiptare dhe tregon se si shqiptari shet dhe shpirtin per para. Ne rolin kryesor luan Gentian Zenelaj si ...
1917: me titra shqip
8.5

1917: me titra shqip

Dec. 10, 2019

1917: me titra shqip

6 Prill 1917. Ndërsa një regjiment mblidhet për të zhvilluar luftë thellë në territorin e armikut, dy ushtarë janë caktuar të garojnë me kohën ...
The Immortal: me titra shqip
6.2

The Immortal: me titra shqip

Trupi i Ciro po fundoset në ujërat e errëta të Gjirit të Napolit. Dhe ndërsa fundoset gjithnjë e më thellë, shfaqen kujtime. Tingujt e mashtruar ...
Lucky Day
4.9

Lucky Day

Sep. 18, 2019

Lucky Day

Red, një sulmues i sigurt që sapo është liruar nga burgu, po përpiqet të mbajë familjen e tij së bashku pasi e kaluara e tij kapet me të në ...
UFO
6.2

UFO

Sep. 04, 2018

UFO

Një student i kolegjit, i cili sheh një UFO, përdor aftësitë e tij të jashtëzakonshme të matematikës për të hetuar pamjet me miqtë e tij ndërsa ...
Sicario: Day of the Soldado
7.1

Sicario: Day of the Soldado

Agjenti Matt Graver bashkohet me operativin Alejandro Gillick për të parandaluar kartelet e drogës meksikane të kontrabandojnë terroristët përtej ...
Can Feda: Mund dhe sakrificë: me titra shqip
5.5

Can Feda: Mund dhe sakrificë: me titra shqip

Lufta kombëtare e dy ushtrive për atdheun.Midis një konflikti civil të zgjatur, një njësi e vogël e ushtarëve turq duhet të kapërcejnë pengesat e ...
Assassin’s Creed
5.7

Assassin’s Creed

Dec. 21, 2016

Assassin’s Creed

Përmes kujtimeve gjenetike të shkyçura që i lejojnë atij të rimarrë aventurat e të parit të tij në Spanjë të shekullit të 15-të, Callum Lynch ...
Exodus: Zota dhe mbretër
6

Exodus: Zota dhe mbretër

Udhëheqësi i pabindur Moisiu ngrihet kundër Faraonit Egjiptian Ramses II, duke vendosur gjashtëqind mijë skllevër në një udhëtim monumental të ...
Aurangzeb: me titra shqip
6.5

Aurangzeb: me titra shqip

Mbretëria nuk njeh lidhje fare farefisnore dhe mund të ketë vetëm një Perandor në botën e Aurangzeb. Në Gurgaon, për të rrëzuar një kriminel ...