Adventure

Arctic Dogs
4.3

Arctic Dogs

Nov. 01, 2019

Arctic Dogs

Kafshët bashkohen për të shpëtuar ditën kur e keqja Otto Von Walrus kap një skemë të keqe për të përshpejtuar ngrohjen globale dhe për të shkrirë ...
Falling Inn Love
5.6

Falling Inn Love

Sep. 04, 2019

Falling Inn Love

Kur vajza e qytetit Gabriela hyn në mënyrë spontane në një konkurs dhe fiton një han në një fshat të Zelandës së Re, ajo bashkohet me ...
Assassin’s Creed
5.7

Assassin’s Creed

Dec. 21, 2016

Assassin’s Creed

Përmes kujtimeve gjenetike të shkyçura që i lejojnë atij të rimarrë aventurat e të parit të tij në Spanjë të shekullit të 15-të, Callum Lynch ...
Exodus: Zota dhe mbretër
6

Exodus: Zota dhe mbretër

Udhëheqësi i pabindur Moisiu ngrihet kundër Faraonit Egjiptian Ramses II, duke vendosur gjashtëqind mijë skllevër në një udhëtim monumental të ...