Animation

Arctic Dogs
4.3

Arctic Dogs

Nov. 01, 2019

Arctic Dogs

Kafshët bashkohen për të shpëtuar ditën kur e keqja Otto Von Walrus kap një skemë të keqe për të përshpejtuar ngrohjen globale dhe për të shkrirë ...
The Queen’s Corgi
4.7

The Queen’s Corgi

Feb. 13, 2019

The Queen’s Corgi

Që nga ardhja e tij në pallatin Buckingham, Rex jeton një jetë luksoze. Qeni i lartë, ai ka zbritur tre bashkëkombasit e tij Corgis në zemrën e ...
Animals United: Bashkimi i kafsheve
4.9

Animals United: Bashkimi i kafsheve

Një grup kafshësh që presin përmbytjen vjetore në të cilën ata mbështeten në ushqim dhe ujë zbulon se njerëzit, të cilët shkatërruan habitatet e ...