War & Politics

Nje e hene e pazakonte

Nje e hene e pazakonte

Bazuar ne nje histori te vertet shqiptare dhe tregon se si shqiptari shet dhe shpirtin per para. Ne rolin kryesor luan Gentian Zenelaj si ...