1986

PALLATI 176
8.4

PALLATI 176

Oct. 14, 1986

PALLATI 176

Nje komedi nga Teatri Popullor Shqiptar. Komedia me e njohur dhe me e dashur për të gjithë, nën interpretimin e aktoreve më të njohur të Teatrit ...