2010

Animals United: Bashkimi i kafsheve
4.9

Animals United: Bashkimi i kafsheve

Një grup kafshësh që presin përmbytjen vjetore në të cilën ata mbështeten në ushqim dhe ujë zbulon se njerëzit, të cilët shkatërruan habitatet e ...
AŞK TADINDA- DASHURI PUZZLE
5.3

AŞK TADINDA- DASHURI PUZZLE

Pavarësisht se janë miq shumë të ngushtë, Esra, Didem dhe Zeynep janë tre persona me personazhe të ndryshëm që drejtojnë jetë të ndryshme. Esra, ...