2014

Exodus: Zota dhe mbretër
6

Exodus: Zota dhe mbretër

Udhëheqësi i pabindur Moisiu ngrihet kundër Faraonit Egjiptian Ramses II, duke vendosur gjashtëqind mijë skllevër në një udhëtim monumental të ...
Günahkar: Mëkatari me titra shqip

Günahkar: Mëkatari me titra shqip

Si mund ta dini se kush është vërtet i pafajshëm dhe kush nuk është i pafajshëm ose mendimet në mendjet e njerëzve që ecin në vijën e mirë midis ...