2015

Ask Yeniden: Dashuri nga e para
7.8

Ask Yeniden: Dashuri nga e para

Zeynep martohet me një burrë të cilin familja e saj nuk e aprovon dhe shkon në Sh.B.A për të jetuar atje. Ajo lind një djalë të vogël, por kur ...
Sevimli Tehlikeli: E lezetshme dhe e rezikshme
6.1

Sevimli Tehlikeli: E lezetshme dhe e rezikshme

Zarok shumë vite më parë, në Edirne, ai rrëmbeu një vajzë në djep dhe bën që një familje të përjetojë vuajtje të mëdha për jetën. Kanë kaluar ...