2018

Ask Bu Mu?: A është kjo dashuri?: me titra shqip
4.1

Ask Bu Mu?: A është kjo dashuri?: me titra shqip

Umut ka qenë hajdut që kur ishte fëmijë. Ai vazhdimisht kërkon mundësinë e jetës së tij dhe familjes së tij. Ai as nuk mund ta gjejë. Gülüm është ...
Şahane Damat: Dhëndëri fantastik

Şahane Damat: Dhëndëri fantastik

Melike gënjen familjen e saj në Gjermani në lidhje me punën, shtëpinë dhe të fejuarin e saj Mehmet. Mehmeti është një mjek dhe e fejuara e shefit ...
Apostle: Apostulli
6.3

Apostle: Apostulli

Sep. 21, 2018

Apostle: Apostulli

Në vitin 1905, një burrë udhëton në një ishull të largët në kërkim të motrës së tij të zhdukur, e cila është rrëmbyer nga një kult misterioz fetar.
UFO
6.2

UFO

Sep. 04, 2018

UFO

Një student i kolegjit, i cili sheh një UFO, përdor aftësitë e tij të jashtëzakonshme të matematikës për të hetuar pamjet me miqtë e tij ndërsa ...
Sicario: Day of the Soldado
7.1

Sicario: Day of the Soldado

Agjenti Matt Graver bashkohet me operativin Alejandro Gillick për të parandaluar kartelet e drogës meksikane të kontrabandojnë terroristët përtej ...
Darısı Başımıza: Në kokë të beqarve

Darısı Başımıza: Në kokë të beqarve

Një histori shumëngjyrëshe dashurie që fillon me një keqkuptim të një geni të pashëm që ajo ka hasur me një grua të re, e cila është mashtruar ...
Can Feda: Mund dhe sakrificë: me titra shqip
5.5

Can Feda: Mund dhe sakrificë: me titra shqip

Lufta kombëtare e dy ushtrive për atdheun.Midis një konflikti civil të zgjatur, një njësi e vogël e ushtarëve turq duhet të kapërcejnë pengesat e ...
Adi: Zehra: Emri im është Zehra

Adi: Zehra: Emri im është Zehra

Në Berlin; 23-vjeçarja Zehra Şimşek, e cila lindi si bijë e një familje konservatore turke, nuk mund të planifikohet ose dikush në tokë mund të ...
Altered Carbon
7.9

Altered Carbon

Feb. 02, 2018

Altered Carbon

After 250 years on ice, a prisoner returns to life in a new body with one chance to win his freedom: by solving a mind-bending murder.