Video Sources 37933 Views

 • Episodi 8 I Plote
 • Episodi 7 pjesa 3
 • Episodi 7 pjesa 2
 • Episodi 7 pjesa 1
 • Episodi 6 Pjesa 1
 • Episodi 6 Pjesa 2
 • Episodi 5 pjesa 3
 • Episodi 5 pjesa 2
 • Episodi 5 pjesa 1
 • Episodi 4 Pjesa 1
 • Episodi 4 Pjesa 2
 • Episodi 4 Pjesa 3
 • EPISODI 3
 • EPISODI 2
 • EPISODI 1
 • English 5
 • English 4
 • English 2
 • English 1
Alev Alev – Flake per Flake ( ME TITRA SHQIP )

Alev Alev – Flake per Flake ( ME TITRA SHQIP )

Nov. 20, 2020
Your rating: 10
8.7 30 votes
what going on?

Synopsis

Cemre përpiqet të shpëtojë nga kjo jetë me vajzën e saj të vogël ndërsa vuante nga dhuna psikologjike dhe fizike e burrit të saj, me të cilin u martua me dashuri. Ëndrra kurrë nuk ka hasur në të vërtetat e dhimbshme të jetës në jetën e tij të pasur dhe jeton në botën e tij të sigurt. Dëshira e vetme e Çiçek është që të martohet dhe të ndërtojë një shtëpi të lumtur, dhe ai e vendos atë në qendër të jetës së tij. Sidoqoftë, jeta e këtyre tre grave do të ndryshojë përgjithmonë me një zjarr. Cemre, Rüya dhe Çiçek do ta gjejnë veten në një luftë shumë të vështirë duke arritur pikën zero të jetës së tyre.

Cemre tries to escape from this life with her little daughter while suffering from the psychological and physical violence of her husband, whom she married in love. Dream has never encountered the painful truths of life in his wealthy life and lives in his own safe world. Cicek’s only desire is to get married and build a happy home, and he puts it in the center of his life. However, the lives of these three women will change forever with a fire. Cemre, Rüya and Çiçek will find themselves in a very difficult struggle by reaching the zero point of their lives.

Alev Alev – Flake per Flake ( ME TITRA SHQIP )

Director

Director

Cast

Similar titles

Emma.
Shikara: Me titra Shqip
Ask Bu Mu?: A është kjo dashuri?: me titra shqip
Drejt Fundit
Sevimli Tehlikeli: E lezetshme dhe e rezikshme
Dashuria S’mjafton
BIR ASK IKI HAYAT: Një dashuri, dy jetë
Bi Küçük Eylül Meselesi: Një aferë e vogël shtatori
Çocuklar Sana Emanet: Fëmijët të impenjojnë
Can Feda: Mund dhe sakrificë: me titra shqip
Mutuluk Zamani: Koha e lumturise: me titra shqip
Second Chance : Nje mundesi e dyte