Altered Carbon: Season 1

Feb. 02, 2018
Your rating: 0
0 0 votes

Një ngjarje që zhvillohet në një të ardhme ku koshienca është e digjitalizuar, një i burgosur rikthehet në jetë në një trup të ri dhe duhet të zgjidhë një vrasje bindëse për të fituar lirinë e tij.